B2B Условия

Ако сте работодател или сплотен работен team, който обича да хапва здравословно, вкусно и удобно - значи сте попаднали на правилното място!

ЗА НАС

Изцяло българска компания с български продукт!

Направете своя ден или този на колегите продуктивен и успешен. Във FoodBrains вярваме, че ползотворния ден е пряко свързан със закуската, която всеки от нас хапва. Когато денят ни стартира с тежка закуска от въглехидрати, мазнини или калории организма ни фокусира енергията си към преработването на храната вместо към работния процес. С FoodBrains хапването е здравословно и без да жертвате перфектния вкус!

Имено за това създадохме перфектната компбинация от суперхрани, сушени плодове, семена и ядки, които да гарантират пълноценния, балансиран и енергизиращ старт на деня.
Последвайте примера на много други компании, които избраха услугите ни и вече отбелязват положителни резултати сред служителите си!

FoodBrains миксовете от суперхрани представляват натурални и здравословни заместители на ежедневното хранене, които предоставят необходимата ни за правилното функциониране на нашите тяло и мозък енергия! Осигурете балансирано, здравословно и лесно хапване за Вашите служители и ги заредете с енергия, добро настроение и най-важното - продуктивност!

packages

ПРЕДИМСТВАТА НА ХРАНИТЕ НИ:

Които лесно и удобно доставяме до Вашия офис всеки месец или през избран от вас периоd..

УДОБНО ПОРЦИРАНА

100%

ЗДРАВОСЛОВНА

100%

РАЗНООБРАЗНА

100%

СУРОВА

100%

ГОТОВА ЗА КОНСУМАЦИЯ

100%

7 ВКУСА

100%

КАК СЕ ПРИГОТВЯ?

Всеки може сам да избере как да хапне!

1

ДОБАВИ КЪМ ЛЮБИМА ОСНОВА

Всеки харесва закуската си по различен начин. Някои обичат кисело мляко, други соево или прясно, трети фреш или смути. Добави пакетче към което и да е!

2

РАЗБЪРКАЙ И ИЗЧАКАЙ

След като си добавил пакетче FoodBrains с избрания вкус към основата на закуската си - разбъркай хубаво и изчакай 3-4 минутки да поеме чиата. Може да добавиш и пресен плод.

3

ГОТОВИ СТЕ

Толкова е лесно! За приготвянето на пълноценна и вкусна закуска са ти необходими не по-вече от 2 минутки и сте готови да статирате деня си пълноценно и вкусно!

Q & A

ЗАЩО FOODBRAINS?

Перфектен Български Продукт

Полезна Здравословна Лесна закуска

Удобни абонаменти и доставки

Защото с нас Здравословното е Вкусно!

Сертифицаирани продукти

ПРЕПОРЪЧАНИ от

Можете да поръчате и Онлайн!

Поръчайте над 100 порции с ОТСТЪПКА!

B2BSMALL
Моля Използвайте този Промо Код при завървшане на поръчката ви. Можете да добавите колкото порции пожелаете от всеки вкус, като единственото условие е да са над 100 (за да можем да ви осигурим намалението за B2B Friend )
“”

Поръчайте над 200 порции с ОТСТЪПКА!

B2BMEDIUM
Моля Използвайте този Промо Код при завървшане на поръчката ви. Можете да добавите колкото порции пожелаете от всеки вкус, като единственото условие е да са над 200 (за да можем да ви осигурим намалението за B2B Friend )
“”

Поръчайте над 400 порции с ОТСТЪПКА!

B2BLARGE
Моля Използвайте този Промо Код при завървшане на поръчката ви. Можете да добавите колкото порции пожелаете от всеки вкус, като единственото условие е да са над 400 (за да можем да ви осигурим намалението за B2B Friend )
“”

ИЗБЕРИ ПРОДУКТ И ДОБАВИ В SHOPPING ЛИСТА

Единични пакетчета FoodBrains

3.20 лв 2.50 лв
100+ бройки = 1.90лв./бр. (Промо код: B2BSMALL) 200+ бройки = 1.80лв./бр. (Промо код: B2BMEDIUM) 400+ бройки = 1.70лв./бр. (Промо код: B2BLARGE)   Продукт специално...
Choose a ВКУС
  • Банан
  • Годжи Бери
  • Синя Слива
  • Кайсия
  • Череша
  • Боровинка
  • Фурма